Barcelona on jälleen poissa Mestarien liigan lohkovaiheesta

Mestarien liigan lohkovaiheen neljännellä kierroksella tällä kaudella on kahdeksan ottelua toisena ottelupäivänä. Vahvassa vuoropuhelussa C-lohkossa Barcelona pelasi kotonaan 3-3 Inter Milanin kanssa ja menetti aloitteen karsintaa varten.

Bundesliigan jättiläinen Bayern München kukoistaa C-ryhmässä. Tällä kierroksella se voitti Pilsen Victoryn 4-2 ja eteni neljänteen peräkkäin. Barcelona hävisi Inter Milanille vierasottelun viimeisellä kierroksella 0-1. Jos he haluavat erottua “kuoleman ryhmästä”, kotikilpailu ja vastustajat ovat erittäin tärkeitä.

Neljän kierroksen jälkeen Bayern sijoittui C-lohkon ensimmäiseksi 12 pisteellä, Inter Milan 7 pisteellä ja Barcelona 4 pisteellä ja sijoittui toiseksi ja kolmanneksi. Kahdella viimeisellä kierroksella sekä Barcelona että Inter Milan kohtaavat Victory Bilseniä ja Bayernia vastaan, joten La Ligan jättiläisillä ei ole juurikaan mahdollisuuksia ohittaa Inter Milan päästäkseen karsintaan.

Tämä tulos teki Barcelonan valmentajan Xavin erittäin pettymyksen, varsinkin tässä pelissä joukkueen päästetyt maalit liittyivät melkein kaikki virheisiin.

Mitä mieltä olet Barcelonan suorituksesta, tervetuloa kommentoimaan alle! Tarjoamme räätälöityjä pelipaidat jalkapallo , jos tarvitset, tervetuloa konsultoimaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *