Lewandowski tekee parhaan maalinteon aloituksen uudelle La Liga -pelaajalle 26 vuoteen

Tällä La Ligan kierroksella Lewandowski teki kaksi maalia Barcelonan ottelussa Villarrealia vastaan, mikä auttoi Barcelonaa voittamaan Villarrealin 3-0.

Lewandowski on tehnyt tällä kaudella 10 La Liga -ottelussa 11 maalia, toiseksi Valioliigassa 15 maalia tehneen Haalandin jälkeen. , viiden parhaan liigan toinen pelaaja, joka on tehnyt kaksinumeroisia maalin.

Tämä on 600. ja 601. Lewandowski-seuran + maajoukkueen tekemä maali uransa aikana, joista 16 maalia on tehty FC Barcelonan pelipaita .

Kaikissa tämän kauden kilpailuissa Lewandowski on pelannut 14 ottelua tehden 16 maalia ja antanut 3 syöttöä.

Lewandowski on myös viides pelaaja La Ligan historiassa, joka on tehnyt kaksinumeroisia maalinsa ensimmäisissä 10 pelissä, Cruyffin vuonna 1974, Cranklen vuonna 1978, Romarion vuonna 1993 ja 1996 jälkeen. Ronaldo.

Serie A:ssa, Bundesliigassa ja Ligue 1:ssä kukaan pelaaja ei ole vielä tehnyt kaksinumeroisia maaleja tällä kaudella. Lewandowskilla oli paras maalintekoaloitus uudelle La Liga -pelaajalle 26 vuoteen.

Lewandowski on hämmästyttävä, hänellä on yhä enemmän faneja, ja yhä useammat fanit pitävät hänen käyttämänsä pelipaidat jalkapallo , tarjoamme räätälöityjä jalkapallopaidoita, tervetuloa tiedustelemaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *