Ranskan Cupin 1/8-finaalissa Marseille pudotti Pariisin

Ranskan Cupin 1/8-finaalissa Paris hävisi Marseillelle 1:2 ja Paris jäi 8 parhaan joukkoon. Paris putosi Ranskan Cupista kahtena peräkkäisenä vuonna Mbappe oli poissa tästä ottelusta, Neymar palasi loukkaantumisesta ja astui avauskokoonpanoon.Päällään ensimmäistä kertaa nro 30 PSG messi pelipaita .

Puoliajalla Paris teki kulmapotkun, Neymar lähetti pallon keskelle, Ramos pudisti päätään ja teki onnistuneen maalin. Paris tasoitti 1-1.

1. minuutilla Guendouzi sai keltaisen kortin virheestä Verrattia vastaan. 57. minuutilla Marseille jatkoi hyökkäystä ja painostusta Marseilleen. Malinowski lensi rangaistusalueen ulkopuolelta ja teki maailmanaallon. Marseille johti 2-1.

Lopulta Paris Saint-Germain hävisi vierasjoukkueessa 1-2 Marseillelle ja putosi. Tässä pelissä Messi laukoi 4, maaliin 0 laukausta ja onnistuneita syöttöjä 3. Hän oli huonossa kunnossa ja teki vain 6,9.

Mitä mieltä olet Parisin putoamisesta Marseillessa, kommentoi alle!Haluatko mukautetun pelipaidat jalkapallo? Tarjoamme räätälöityjä palveluita, tervetuloa kuulemaan!