Manchester United voitti Leicester Cityn 3-0

Valioliigan 24. kierros päätti kaikki kilpailut.Kahdessa viimeisessä pelissä Manchester United voitti Leicester Cityn 3-0.

Manchester United pelasi ottelua Leicester Cityä vastaan ​​erittäin hyvin. Ensimmäisen puoliajan 25. minuutilla Manchester United pelipaita pukeutunut B Fee auttoi Rashfordia pääsemään ensin umpikujasta. Toisen puoliajan 56. minuutilla Rashford teki maalin kahdesti. Vain 5 minuuttia myöhemmin B Fee teki kahdesti syöttöpisteen, ja Sancho teki Manchester Unitedin kolmannen maalin pelissä, vei 3 pistettä Leicester Cityn 3-0-voitosta.

Manchester United johtaa 8 pistettä Newcastlea ja 5 pistettä johtavaa Arsenalia jäljessä. Manchester Unitedin ei ehkä ole realistista kilpailla mestaruudesta tällä kaudella. Lopullisena tavoitteena pitäisi olla neljän parhaan joukkoon pääsy liigassa ja sitten paikka Mestarien liigassa ensi kaudella. Nyt tarkasteltuna Manchester Unitedilla ei ole ongelmia tämän tavoitteen saavuttamisessa.

Kauden alussa Manchester Unitedin suorituskyky oli vielä keskinkertainen. Koska Ronaldo jäi kiinni joukkueen keskelle, se vaikutti Ten Hagin työsuhteeseen ja taktisiin järjestelyihin. Nyt kun Ronaldo on lähtenyt joukkueesta, Manchester United astuu vuoteen 2023. Shford on 14 pelissä vuonna 2023, hän teki yhteensä 13 maalia ja antoi 3 kertaa syöttöä. pelipaidat jalkapallo Tämä tila on todella hyvä.

Tämän päivän Manchester United on terveen kehityksen tiellä. Ten Hagin johdolla joukkue pystyy kilpailemaan nelinkertaisesta kruunusta. Odotamme myös Manchester Unitedin tämän kauden lopputulosta. Voivatko he voittaa mestaruuden herättää huomiota. Odotetaan sitä kaikki yhdessä.

Mitä mieltä olet tästä, tervetuloa kommentoimaan alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *