Christian Eriksen aloitti paluun treeneihin, pelaa ensi viikon ottelussa!

Brittilehti Mirror kertoi 29. maaliskuuta, että numerolla 14 Manchester United pelipaita esiintyvä Christian Eriksen on aloittanut harjoittelun ja hänen odotetaan pelaavan ensi viikon ottelussa ilman vaaratilanteita.

Uskon, että on ollut huolissaan Manchester Unitedin fanit tietävät, että Christian Eriksen tammikuussa, kun pelataan Readingia vastaan, koska nivelsidevammoja nilkka, mikä johtaa kyvyttömyyteen jatkaa pelin jälkeen, oma asema on ollut sijaiset, ja omaan päävoimana Manchester United, poissaolo peli on väistämättä olla rauhassa joukkueen suorituskyky on laskenut, hyvä asia on, että sijaiset ovat myös tehokkaampia, Manchester United ylläpitää suhteellisen vakaa tason. Mutta Christian Eriksen ei ole vain aloittaja joukkueessa, hän on myös joukkueen aivot ja voi antaa pelaajille hyviä neuvoja, ja nyt, kun hän on vihdoin palannut kuntoutuksesta, häntä rakastavat fanit odottavat vihdoin innolla, että he näkevät hänet kentällä. jalkapallo peliasut lasten

Vuonna 1992 syntynyt Christian Eriksen on tanskalainen jalkapalloilija, joka pelaa nykyään englantilaisessa Slow Chester United FC:ssä. Sitä ennen Christian Eriksen pelasi hollantilaisessa Ajax FC:ssä ja liittyi Manchester Unitediin heinäkuussa 2022, eikä hän pelannut pitkään, mutta pelasi isossa roolissa ja tuli loistavaksi läsnäoloksi joukkueessa. Nuoresta iästään huolimatta hänellä on itse asiassa hyvin pitkä historia altistumisesta jalkapallolle, sillä hänet naputettiin 3-vuotiaasta lähtien käynnistämään jalkapallouransa, ja hän on sittemmin saanut kunnianosoituksia jokaisessa joukkueessa, jossa hän on pelannut.

Odotellaan siis kaikki innolla Christian Erikseniltä upeaa comeback-esitystä! Mahtaakohan Mestarien liigan maaleista kärsivä Manchester United ottaa voiton Christian Eriksenin ollessa mukana?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *