Chelsea hävisi 0-2 Brentfordille, demoralisoitunut perättäisistä tappioista

EPL:n 33. kierroksella, tällä kertaa Chelsean ja Brentfordin kohtaamisessa, Chelsea hävisi Brentfordille 0-2 koko ottelun kestäneen tiukan taistelun jälkeen. Chelsealla ei mene kovin hyvin niin Mestarien liigassa kuin EPL:ssäkin, sillä se on hävinnyt viime aikoina 6 ottelua putkeen ja pelannut 2 tasapeliä. Masentuneita eivät ole vain Chelsea pelipaita 2023 ja Chelsean paitaa kantavat fanit, vaan myös nykyinen väliaikainen valmentaja on paineiden alla, sillä myös edellinen valmentaja lopetti yhteistyönsä Chelsean kanssa epätyydyttävien tulosten vuoksi, ja nykyinen Chelsea näyttää olevan toivottomassa tilassa ja Valioliigassa 11. sijalla.

Ottelun ensimmäisen maalin teki Chelsea, vain se meni omaan maaliin ja auttoi Brentfordia saamaan osuman, ensimmäisen puoliajan 37. minuutilla Brentfordin pelaajan kulmapotkusta, mutta Chelsean César Azpilicueta pääsi pääpalloon ja vei osuman heti. 0 ylivoima. Toinen maali tuli toisen puoliajan 78. minuutilla, kun Bryan Mbeumo laukoi oikealta laidalta, jota Chelsean maalivahti ei onnistunut torjumaan, ja siirsi Brentfordin 2-0-johtoon, minkä jälkeen ottelu päättyi ilman kummankaan osapuolen maalia Brentfordin voittoon.

On sanottava, että peräkkäiset tappiot ovat vaikuttaneet Chelsean moraaliin ja jättäneet sen alamäkeen, messi pelipaita ja se tarvitsee kipeästi uuden managerin, joka saa sen energisoitumaan, mutta jos se on pelaajien syytä, fanit ja analyytikot eivät ehkä ajattele niin, sillä heillä on kilpailun paras joukkue, eikä siitä ole kulunut kuin vuosi, kun he voittivat tämän kunnian, joten odottakaa Chelsean tekevän muutoksia pian.