Paris Saint-Germain kaatoi Troyesin 3-1, Lionel Messi edelleen pelikiellossa

Ligue 1:n 34. kierroksen ottelut, tällä kertaa vieraissa Paris Saint-Germain ja Troyes, päättyivät Saint-Germainin 3-1-voittoon Troyesista. Lionel Messin ollessa edelleen pelikiellossa Kylian Mbappé oli voiton ytimessä.

Ottelun ensimmäinen maali syntyi 8. minuutilla, kun Vítor Machado Ferreira laukoi poikittaissyötön maalivahdin yläpuolelta yli poikkipuun, eikä ollut varma, syöttäisikö hän joukkuetoverille vai laukoisiko itse, mutta pallo pomppi ylös ja alas ja Kylian Mbappé, PSG Mbappé 7 pelipaita maalin vasemmalla puolella, ohjasi suoraan tyhjään maaliin. Toinen maali tuli toisen puoliajan 59. minuutilla, jälleen Vítor Machado Ferreiralta, joka teki maalin kaksoisosumalla, sillä ensimmäisen laukauksen Troyesin maalivahti torjui, mutta kun pallo kimposi takaisin, Vítor Machado Ferreira lisäsi toisen maalin. Vitor Machado Ferreira lisäsi toisen laukauksen, joka meni suoraan maaliin, jolloin Saint-Germain teki 2-0 ja kasvatti jälleen etumatkaansa. Kolmas maali tuli 83. minuutilla, kun Troyesin X. Chavalerin teki pääpallolla 2-1. Viimeisen kolmen minuutin aikana Saint-Germain teki vielä yhden maalin, joka käytännössä sinetöi voiton. Viimeinen maali tuli 86. minuutilla, kun Kylian Mbappén poikittaissyöttö blokattiin, mutta Fabián Ruiz pystyi varastamaan pallon boksiin ja laukomaan puhtaalla laukauksella Saint-Germainin 3-1-maalin, eivätkä joukkueet enää tehneet maaleja ennen ottelun loppua.

Vaikka Lionel Messi ei pelannutkaan tässä ottelussa, jalkapallo peliasut lasten muut pelaajat nousivat ajoissa esiin saadakseen voiton. Sitten taas Troyes ei ole yhtä vahva kuin Paris Saint-Germain ylipäätään.