AC Milan hävisi Inter Milanille 0-2

Mestarien liigan välierien ensimmäisessä osaottelussa AC Milan isännöi Inter Milania vuosisadan ottelussa, joka houkutteli lukemattomia faneja katsomaan. Ottelun kahdeksan ensimmäisen minuutin aikana Hakan Çalhanoğlu vei AC Milanin kuitenkin jo varhain takaa-ajoasemaan, kun vasemmalta puolelta kulmasta lähtenyt poikittaissyöttö napsahti nopeasti keskellä kenttää seisovalle Mauro Icardille.

Heti perään, vain kolme minuuttia myöhemmin, Inter teki jälleen maalin, tällä kertaa se oli Inter Milan pelipaita Achraf Hakimi Mouh, joka puski pallon helposti maaliin ja vei AC Milanin 0-2-tilanteeseen. Nämä kaksi päästettyä maalia olivat epäilemättä kova isku AC Milanille.

Vaikka AC Milan yritti saada vauhtia peliin takaisin, se ei koskaan löytänyt todellisia hyökkäysmahdollisuuksia. Päinvastoin, Inter Milan osoitti suurta puolustustaitoa ja pelistrategiaa ja onnistui pitämään AC Milanin hyökkäykset loitolla.

Vaikka AC Milan teki ottelun toisella puoliajalla muutaman uhkaavan hyökkäyksen, se ei pystynyt kääntämään niitä. Lopulta AC Milan hävisi kotonaan Inter Milanille 0-2, jättäen seuraavaan otteluun huomattavasti vaikeamman tilanteen.

Ilmeisesti tämä peli oli tulos, jota AC Milan ei halunnut. Mutta he eivät voi luovuttaa, kun he ovat tappiolla, onhan toinen osaottelu vielä edessä ja AC Milanin on valmistauduttava aggressiivisemmin, tunnistettava ongelmat ja parannettava pelistrategiaansa, jotta he voivat tehdä paluun seuraavassa ottelussa.

Kaiken kaikkiaan Mestarien liigan välierän tulos oli AC Milanille valtava isku. pelipaidat jalkapallo AC Milanin on kuitenkin opittava tappiosta, korjattava muotoaan ja valmistauduttava hyvin seuraavaan otteluun. Odotamme innolla, että he esiintyvät seuraavassa ottelussaan korkeammalla tasolla ja pääsevät lopulta Mestarien liigan finaaliin.