Inter Milanin vierastappio Napolille ei ole hyvä uutinen!

Inter Milan ja Napoli pelasivat Serie A:n 36. kierroksen ottelun, mutta lopputuloksena oli 1-3-tappio Napolin vieraana ottelussa, jossa ei vielä nähty maaleja, Roberto Gagliardini lähetettiin pois pelistä jo neljännellä minuutilla kahden keltaisen kortin saamisesta, jotka muuttuivat punaisiksi korteiksi, ja on reilua sanoa, että kumpikaan joukkue ei tehnyt yhtään maalia ensimmäisellä puoliajalla.

Ensimmäinen maali tuli toisella puoliajalla, kun André-Frank Zambo Anguissa teki 67. minuutilla 1-0 maalin laukauksella boksin sisältä ja Romelu Lukaku teki 82. minuutilla maalin, jolla Inter tuli takaisin peliin 1-1-tilanteessa. Viimeinen maali syntyi 90. minuutilla, kun Walter Alejandro Gargano Guevar teki Napoli 3-1-osuman.

Tämä tappio ei ollut Interille hyvä uutinen, ja se päättyi kahden maalin tappioon, sillä se kohtaa sen jälkeen Mestarien liigan finaalissa kovassa vireessä olevan Manchester Cityn, ja tappio nyt on hyvin häiritsevä, kun aikaa ei ole paljon jäljellä ennen 11. kesäkuuta pelattavaa finaalia, ja Napolin ottelun jälkeen Interillä on vielä kolme peliä jäljellä Napoli-ottelun jälkeen Interillä on vielä kolme joukkuetta vastassa. Toinen ratkaiseva ja tuleva peli on Coppa Italian finaali Fiorentinaa vastaan 25. toukokuuta, joten toivottavasti Inter on kunnossa siihen ratkaisevaan peliin, joka on edessä, jos he epäonnistuvat jälleen, voi tulla ketjureaktio tunnelmista, jotka voivat vaikeuttaa Mestarien liigan voittamista lopulta.