Lionel Messi tekee 4 maalia 2 päivässä ja 2 pelissä!

Lionel Messi on ollut kiireinen sen jälkeen, kun hän lähti Paris Saint-Germainista, ja hän on viime aikoina pelannut kaksi peliä peräkkäin ja auttanut joukkueensa neljään maaliin, vaikka hän hävisi 3-5 Boca Juniorsia vastaan varhain tänä aamuna. Boca-fanit tekivät kuitenkin päinvastoin, eivätkä olleet tyytyväisiä Boca Juniorsin virheisiin, vaan palvoivat Lionel Messiä näyttävästi.

Lionel Messi oli juhlinut 36-vuotissyntymäpäiväänsä ottelua edeltävänä päivänä, ja se oli myös ilta, jolloin Lionel Messi edusti Argentiinaa jäähyväisottelussa Maxi Rodríguezin kanssa, ottelussa, jossa Lionel Messi oli niin vaikuttava, että hän jätti Maxi Rodríguezin varjoonsa faniensa innostukseksi, jotka eivät olleet Niille, jotka eivät tienneet, tämä oli Maxi Rodríguezin eläkeseremonia. Tämän ottelun jälkeen Maxi Rodríguez suuntasi Candy Box Stadiumille otteluun Boca Juniorsia vastaan, joka oli myös veteraani Juan Román Riquelmen jäähyväisottelu, jota fanit odottivat innolla alusta loppuun. Juan Román Riquelme ja Lionel Messi ovat entisiä maajoukkuetovereita, jotka ovat pelanneet yhdessä vuoden 2006 MM-kisoissa, Lionel Messin ensimmäisissä MM-kisoissa, ja voittaneet yhdessä olympiakultaa vuonna 2008, joten oli luonnollista, että Lionel Messi osallistui Juan Román Riquelmen jäähyväisotteluun. pelipaidat jalkapallo

Ottelu Juan Román Riquelmea vastaan ei kuitenkaan ollut yhtä helppo kuin edellisen päivän jäähyväisottelu ja Lionel Messi hävisi 3-5, mutta kaksi ottelua olivat ennen kaikkea nautinnollisia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *