Barcelona voitti Real Madridin 3-0, kuka on La Ligan kuningas?

fc barcelona pelipaita omalla nimellä

Heinäkuun lopussa La Ligan jättiläiset Barcelona ja Real Madrid pelasivat ystävyysottelun, jonka tuloksena Barcelona voitti Real Madridin 3-0. Fanien yllätykseksi eräänä päivänä pelaajat yllään FC Barcelona pelipaita olit pelaisit ystävyysottelun valkoisten kanssa. Onhan taistelu La Ligan kuninkaasta vielä tuoreessa muistissa.

Tässä ystävyysottelussa Barcelona oli yhtä vahva kuin aina ennenkin. Viidentoista minuutin pelin jälkeen Dembele Barcelonan pelipaidassa teki Barcelonalle ensimmäiset pisteet. Joukkuetoverin syötön kautta Dembele viimeisteli korkealta maaliin. Barcelonan maali painosti Real Madridin pelaajia, ja yksi heidän pelaajistaan yritti tehdä maalin, mutta Barcelonan punavalkoisiin ja sinisiin pelipaitoihin pukeutuneiden poikien yhdistelmä ja vahvuus saivat Real Madridin jättämään monta maalipaikkaa käyttämättä.

Ottelun 20. minuutilla Real Madridin Vinicius sai rangaistuspotkun, ja jo luultiin, että Real Madrid voisi kääntää pelin yksi yhteen. Kun Vinicius kuitenkin suoritti rangaistuspotkun, pallo osui suoraan maalin poikkipuuhun. Real Madridin pelaajat taisivat olla shokissa tässä vaiheessa.

85 minuutilla Barcelona otti toisen pisteen, ja tilanne oli 2-0, kaksi pistettä Real Madridin edellä. Sitten 91. minuutilla Ferran Torres, jolla oli yllään Barcelonan pelipaita nro 11, poimi maalivahdin ja laukoi tyhjään maaliin voittaen tämän ystävyysottelun.

Olipa kyseessä sitten viime kauden La Liga tai tämä ystävyysottelu, Barcelona on kuin Real Madridin “nemesis”. Barcelona ja Real Madrid ovat kaksi erittäin vahvaa joukkuetta, ja heidän taistelunsa La Ligan mestaruudesta on alkamassa, kumman luulet olevan lopullinen mestari? Haluatko omistaa fc barcelona pelipaita omalla nimellä? Räätälöi jalkapallo peliasut lasten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *