Ei hullummin jalkapallon kuninkaalta! Lionel Messi johdattaa Inter Miami CF ensimmäiseen kolmen ottelun voittoputkeensa

Lionel Messi johdattaa Miami Internationalin ensimmäiseen kolmen ottelun voittoputkeensa

Keski-Amerikan cupin 1/16-finaali on päättynyt Inter Miami CF ja Oakland Cityn väliseen otteluun. Lopputulos oli Inter Miami CF 3-1-voitto Oakland Citystä. Lionel Messin johdolla nämä vaaleanpunaisissa Inter Miami CF jalkapallopaidoissa pelanneet pelaajat saivat vihdoin ensimmäiset kolme peräkkäistä voittoa.

Messin supertähden kyvyt olivat kiistattomat, ja seitsemän minuuttia ennen ottelun loppua Messi teki joukkuetoverinsa syötöstä suoraan ilmaan rangaistusalueen sisältä ja vei Inter Miami CF ottelun ensimmäisen pisteen. Ensimmäisen pisteen menettäminen sai Oakland Cityn lähtemään seuraavaan otteluun sisuuntuneena.

16 minuutilla Araujo käytti Inter Miami CF puolustuksen heikkoutta hyväkseen ja tasoitti, jolloin tilanne oli 1-1. Messin myötä Inter Miami CF hyökkääjät ovat vahvistuneet, mutta Inter Miami CF puolustus ja puolustajat ovat aina olleet suhteellisen heikkoja.

50 minuutilla Inter Miami CF #17-paitaan pukeutunut Martinez sai rangaistuspotkun. Kuten kaikki tiedämme, Messi on aina ollut pelaaja, jolla on korkein prosentti rangaistuspotkuista, mutta tällä kertaa hän antoi sen joukkuetoverilleen Martinezille. Ennen laukausta Martinez huijasi vastustajan maalivahtia harhauttamaan oikealle väärällä liikkeellä, ja Martinez onnistui lopulta laukomaan pallon maalin vasempaan laitaan.

72 minuutilla Messin Jalkapallo pelipaidat Inter Miami CF nro 10 oli täysin hikinen, mutta hän pystyi silti tekemään kaksi maalia, jälleen kerran rangaistusalueelta, ja auttamaan Inter Miami CF voittoon.

Joidenkin fanien mielestä Messin pelaaminen Pohjois-Amerikassa on askel alaspäin, eikä kuningas ole samalla tasolla kuin pohjoisamerikkalaiset pelaajat. Pohjoisamerikkalaisille faneille Messi on kuitenkin Inter Miami CF jumala, joka on johtanut tämän sarjataulukon pohjalla olleen joukkueen kolme kertaa peräkkäin voittoon!

Messiä rakastavana fanina toivon, että hän jatkaa loistamistaan kentällä, oli se sitten Euroliigassa tai Pohjois-Amerikassa! Kannusta Messiä, jos pidät hänestä! Ehkä voit myös ostaa messi pelipaita!