Norjalainen keskikenttäpelaaja Odegaard: Neuvottelut pitkäaikaisesta sopimuksesta Arsenalin kanssa lähestyvät loppuaan

Norjalainen keskikenttäpelaaja Odegaard

Norjalainen pelintekijä Martin Odegaard on tällä hetkellä yksi Arsenalin joukkueen tähdistä, sillä hänestä on tullut manageri Mikel Artetan ykkösvaihtoehto, ja koska hänen sopimuksensa päättyy vuonna 2025, fanit ovat hyvin huolissaan hänen tulevasta määränpäästään. Johtavan italialaisen siirtoasiantuntijan Romanon viimeisimpien raporttien mukaan Odegaard on edistynyt merkittävästi jatkosopimuksensa tekemisessä Arsenalin kanssa. 24-vuotias norjalainen maajoukkuemies on ilmaissut halunsa jäädä Emirates-stadionille ja jatkaa punaista pelipaidat jalkapallo kantaen.

Odegaardin jalkapalloura sai suuren käänteen tammikuussa 2021, kun hän siirtyi lainalle Arsenaliin Real Madridista. Tuolloin hänen mahdollisuutensa espanjalaisjätissä olivat rajalliset erityisesti hänen fyysisten rajoitustensa vuoksi. Hänen esityksensä Valioliigassa kuitenkin osoittivat hänen kykynsä. Vaikka hänen suorituksensa olivat aikoinaan keskinkertaisia fyysistä vastakkainasettelua korostavassa Valioliigassa, hänen syöttötaitonsa olivat managerin Artetan mieleen.

Toisella kaudellaan Odegaard sai enemmän aikaa ilmaista itseään ja kunnostautui sitoutuessaan joukkueeseen, osallistuen seitsemän maalin ja viiden syöttöpisteen tekoon ja pysyen loukkaantumisvapaana koko kauden ajan. Hän saavutti jopa uransa huipun kaudella 2022-23, jolloin hän esiintyi joukkueessa 45 kertaa ja aloitti 39 kertaa, teki 15 maalia ja jakoi 7 syöttöä. Vaikka Arsenal ei onnistunut voittamaan mestaruutta, Odegaard teki vaikutuksen faneihin erinomaisilla esityksillään.

Uuden kauden 2023-2024 alkaessa Odegaard on jatkanut rooliaan Arsenalin keskushyökkääjänä, tehnyt jo viidessä ottelussa kaksi maalia ja auttanut joukkuettaan voittamaan Community Shieldin ja Emirates Cupin. Nämä saavutukset osoittavat, että Odegaard on kotiutunut joukkueeseen ja on valmis antamaan kaikkensa Arsenalin menestyksen eteen.

Odegaardin jatkosopimuksesta Arsenalin kanssa on kerrottu, että neuvottelut ovat hyvässä vauhdissa ja Odegaard on halukas viettämään enemmän aikaa Emirates Stadiumilla. Vaikka Odegaard saattaa jättää väliin lohkovaiheen ottelun Thaimaata vastaan, hänen paluunsa antaisi Arsenalille lisää syvyyttä pudotuspelivaiheeseen.

Riippumatta mahdollisesta jatkosopimuksesta Odegaard on ansainnut esityksillään fanien rakkauden ja kunnioituksen. Hän on edelleen uransa nousukiidossa ja tuo varmasti Arsenalille lisää kunniaa ja voittoja tulevaisuudessa. Fanit odottavat innolla, että hän jatkaa Jalkapallo pelipaidat Arsenal ja tuo lisää kohokohtia joukkueelle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *