Inter Milan 0-1 Sassuolo: Inter kärsii kauden ensimmäisen tappionsa intohimoisella taistelulla

Jalkapallo pelipaidat Inter Milan

Italian jalkapallosarjan (Serie A) kärkijoukkueisiin lukeutuva Inter Milan ylsi viime kaudella Mestarien liigan finaaliin, mikä lisäsi Serie A:n loistoa. Inter Milanin sinipaidat jatkoivat uuden kauden vauhtia voittamalla kaikki ottelunsa viiden ensimmäisen liigakierroksen aikana. Uuden kauden alusta lähtien sinisissä pelipaidat jalkapallo esiintyvä Inter Milan on jatkanut vahvaa vauhtiaan voittamalla kaikki liigan viiden ensimmäisen kierroksen ottelunsa ja nousemalla kertaalleen sarjataulukon kärkeen. Fanit olivat täynnä odotuksia ja toivoivat Interin voittavan tällä kaudella lisää mestaruuksia, mutta kuudennella ottelukierroksella joukkue kärsi kauden ensimmäisen tappionsa.

Inter Milanin vastustaja oli Sassuolo, joka on putoamisviivan alapuolella oleva joukkue, mutta edellisellä kierroksella se kaatoi Italian jalkapallojätti Juventuksen maalein 4-2, mikä osoitti sen potentiaalin ja vahvuuden, joten Inter Milan ei saa aliarvioida sitä. Ennen ottelun alkua Inter Milanin pelipaitoihin pukeutuneet fanit odottivat innolla, että Inter Milan jatkaisi voittokulkuaan.

Inter Milanin manageri Junior Inzaghi lähetti vahvan aloituskokoonpanon tutulla 3-5-2-taktiikalla, jossa Interin pelipaidassa nro 10 pelaava Lautaro ja nro 9 pelipaidassa pelaava Junior Thuram olivat kaksoishyökkääjäkaksikko, ja keskikentän viisikko oli Dumfries, Barella, Çalhanoglu, Mkhitaryan ja Di Marco. Darmian, Alcibi ja Bastoni muodostivat kolmen miehen takalinjan, kun taas maalivahdin paikkaa vartioi Sommer.

Ottelun alussa Inter Milan käytti kotikenttäänsä hyväkseen ja aloitti tehokkaan hyökkäyksen viimeistellen kahdeksan laukausta ensimmäisen puoliajan ensimmäisten 45 minuutin aikana, mutta ei onnistunut läpiajossa. Sassuolo ei ollut lyötävissä ja osoitti vahvaa vastahyökkäyspeliä tehden pelistä jännittävän. 39. minuutilla Berardi teki taitavasti pallon, Tolian laukoi rangaistusalueen sisällä, mutta onneksi Interin maalivahti Sommer suoriutui hyvin ja pelasti joukkueensa hyppäämällä palloon yhdellä kämmenellä.

Lisäajalla Inter Milan oli kuitenkin ensimmäinen, joka rikkoi umpisolmun. Inter Milanin pelipaidassa nro 2 pelannut Dumfries leikkasi rangaistusalueen oikealta puolelta sisään ja laukoi maalin kulmalle, mikä toi Inter Milanille osuman voittomaalikilpailusta, kun vastustajan puolustaja oli erottanut hänet. Dumfries ei ole saanut uudella kaudella vielä paljon pelimahdollisuuksia, mutta hän on jo nyt esittänyt loistavia otteita kahdella maalilla ja kahdella syöttöpisteellä todistaen tehokkuutensa hyökkäyspäässä.

Peli kuitenkin muuttui dramaattisesti toisella puoliajalla. Sassuolo hyökkäsi entistä kiivaammin luoden valtavaa painetta Inter Milanille. 52. minuutilla Berardin poikittaissyöttö harhautui hieman Pinamontista, jolloin Inter Milan menetti jalkansa. Vain minuuttia myöhemmin Berardi lähetti jälleen hienon syötön rangaistusalueen eteen, Inter Milanin puolustus yllätettiin, ja Bahrami seurasi laukauksen 1-1-tasoituksen.

63 minuutilla Sassuolo avasi peräkkäin syötön eteen, Tolian jakoi pallon oikealle, Berardi leikkasi sisään, karisteli Mkhitaryanin ja pamautti vasemman jalan laukauksen maalin vasempaan alakulmaan, jossa Sommer seisoi paikallaan, eikä kyennyt tekemään mitään reaktiota. Sassuolo teki kaksi maalia alle 10 minuutissa ja nosti lukemiksi 2-1. Interin joukkue ja fanit olivat järkyttyneitä.

Inter Milanin johtoasema muuttui tappioksi, ja Inzaghi Jr. pauhasi laidalla ja sai siitä jopa keltaisen kortin. Heti tämän jälkeen Inter Milan teki 4 vaihtoa, Sanchez, Fratelli, De Vry ja Augusto tulivat kentälle ja Junior Thuram, Mkhitaryan, Bastogne ja Di Marco, jotka olivat Interin paidassa nro 9, otettiin vaihtoon. 71. minuutilla Inter Milan aloitti nopean vastahyökkäyksen, ja juuri kentälle tullut Fratessi, joka oli Inter Milanin pelipaidassa nro 16, pumppasi laukauksen rangaistusalueen sisältä, mutta vastustajan maalivahti Koncili torjui sen onnistuneesti.

80 minuutilla ottelussa nähtiin kiistanalainen episodi, Sanchez huitaisi laukauksen rangaistusalueen sisältä, mutta erotuomari ei tuominnut Interille rangaistuspotkua. Seuraavassa ottelussa Inter Milan yritti parhaansa mukaan tasoittaa ottelun, mutta ei onnistunut. Lopulta Inter Milan hävisi Sassuololle 1-2, nielaisi kauden ensimmäisen tappionsa ja lopetti voittoputkensa.

Vaikka Inter Milan hävisi ottelun, näimme sinisiin Jalkapallo pelipaidat Inter Milan pukeutuneiden fanien hurraavan Inter Milanille ja toivovan, että he eivät lannistu ja saavat itseluottamuksensa takaisin valmistautuakseen seuraavaan otteluun!