Itävalta 3-1 Puola, Lewandowski ei voi pelastaa joukkuetta

Ensimmäinen pudotus Euroopan Cupin D-ryhmän lohkovaiheessa. Itävalta sopeutui ajoissa hävittyään Ranskalle ja voitti Puolan 3-1, mikä antoi vastustajalle tämän turnauksen ensimmäisen tappion ja putoamisen. Itävalta tasoitti pisteet saman lohkon johtajien Ranskan ja Hollannin kanssa upealla suorituksella toisella puoliajalla.

Pelin vihellyksen jälkeen Itävalta aloitti nopeasti hyökkäyksen, ja Trauner teki puskua avauksen 9. minuutilla. Maalin hävinnyt Puola ei kuitenkaan luopunut mahdollisuudesta kuroa kiinni. Puola pelipaita pukeutunut Piatek tasoitti Puolan maalin 30. minuutilla, mikä teki pelistä jälleen jännittävän. Ensimmäisellä puoliajalla molemmat osapuolet hyökkäsivät ja puolustivat toisiaan, ja rytmi oli tiukka.

Toisella puoliajalla Itävalta jatkoi painostusta, ja Baumgartner lisäsi johtoaan tunnin pelin jälkeen. Sitten Arnautovic, jolla oli yllään Itävalta Pelipaidat 2024, teki rangaistuspotkun, joka tappoi pelin jännityksen täysin. Vaikka Puola vaihtoi huipputähtensä Lewandowskin toisella puoliskolla, se ei silti pystynyt kääntämään laskua ja putosi.

Maalieron haitan vuoksi, vaikka Puola voittaisi viimeisen kierroksen, se ei voi ohittaa Itävaltaa päästäkseen lohkoon. Itävalta kohtaa Alankomaiden tiistaina, kun taas Puola kohtaa Ranskan viimeisellä kierroksella päättääkseen tämän EM-matkan.

Itävalta hävisi lohkovaiheen ensimmäisellä kierroksella Ranskalle. Puolaa vastaan ​​he jatkoivat hyvää muotoaan ja käyttivät kovaa painetta vastustajaa vaikeaksi vastustaakseen. Lewandowskin esiintyminen ei myöskään muuttanut pelin suuntaa, ja Puolan tie puolustaa titteliä katkesi.

Sitä vastoin Itävalta on hävinnyt vain 2 ottelua 18 viimeisestä kansainvälisestä ottelusta. Jos he onnistuvat selviytymään ryhmästä, heistä tulee vahva kilpailija kenelle tahansa vastustajalle aggressiivisella painostuksellaan ja pelottomalla pelityylillään.