Yamal loistaa Euroopan Cupissa, käyttääkö Paris Saint-Germain paljon rahaa ostaakseen hänet?

Yamal loistaa Euroopan Cupissa, käyttääkö Paris Saint-Germain paljon rahaa ostaakseen hänet?

Lamine Yamal osoitti kykynsä tämän vuoden Euroopan Cupissa. Barcelonan laitahyökkääjä teki 2 maalia karsintaotteluissa ja lähetti 2 syöttöä Euroopan Cupissa, jolloin hänestä tuli joukkueen hyökkäysase. Hänen esityksensä on myös herättänyt monien jättiläisten huomion, mukaan lukien Ranskan Ligue 1 -jättiläinen Paris Saint-Germain.

Raporttien mukaan Paris Saint-Germain on valmis tarjoamaan Jamalille jopa 250 miljoonan euron ennätyssiirtotarjouksen, joka rikkoo heidän omistamansa maailmanennätyksen. Jos tämä sopimus toteutuu, löytääkö Paris Saint-Germain nuoren pelaajan, joka voi korvata Mbappen?

Yamal syntyi vuonna 2008. Hän liittyi Barcelonan nuorten harjoitusleirille 7-vuotiaana ja nousi nopeasti kaikenikäisiin kilpailuihin. 15-vuotiaana hän nousi Barcelonan B-joukkueeseen ja teki debyyttinsä läntisen toisessa divisioonassa.

Tämän vuoden alussa Barcelonan ensimmäinen joukkue kutsui Yamalin, puki onnistuneesti puna-siniraitaisen Barcelona-jalkapallo peliasut lasten ja teki debyyttinsä ensimmäisessä joukkuepelissä. Seuraavissa peleissä hän jatkoi kykynsä näyttämistä ja teki maaleja ja syöttöjä joukkueelle.

Tämän vuoden Euroopan Cupissa Yamal edusti Espanjan U20-maajoukkuetta ja suoriutui pelissä hyvin. Hän teki 2 maalia ja lähetti 2 syöttöä, mikä auttoi joukkuetta etenemään välieriin. Hänen esityksensä herätti myös monien eurooppalaisten jättiläisten huomion.

Paris Saint-Germain on aina pitänyt nuorten pelaajien esittelyä erittäin tärkeänä. He toivovat voivansa ruiskuttaa uutta verta joukkueeseen esittelemällä Jamalin ja rakentavansa kilpailukykyisen joukkueen tulevaisuutta varten.

Barcelona kuitenkin sanoi, että Yamal ei ole myytävänä ja he eivät päästä tätä lahjakasta nuorta miestä. Paris Saint-Germain tarvitsee edelleen tietynlaisen kiusauksen saattaakseen hänet komennon alle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *