Chelsea hankkii Pedro Neton 51 miljoonalla punnalla, mikä vahvistaa joukkuetta

Chelsea hankkii Pedro Neton 51 miljoonalla punnalla, mikä vahvistaa joukkuetta

Omistajan vaihdon jälkeen Chelsea jatkoi aggressiivista kesäsiirtostrategiaansa ja toi nuoren laitahyökkääjän Pedro Neton Wolvesista. 24-vuotiaan miehen kerrotaan liittyneen Stamford Bridgelle 51 miljoonan punnan alkumaksulla, joka nousee entisestään, jos lisäosia lisätään.

Neto kärsi loukkaantumisista viime kaudella, mutta pelasi hyvin Valioliigassa kiinnittäen useiden huippuseurojen huomion. Hän pelasi 20 ottelua Wolvesissa, teki 3 maalia ja valittiin Portugalin vuoden 2024 Euroopan cupin joukkueeseen. Neto on nyt toipunut ja ilmaisi kiitollisuutensa Chelseaan liittymisestä ja halustaan ​​osallistua kentällä. “Olen erittäin kiitollinen, että voin liittyä tähän klubiin”, hän sanoi. “Odotan innolla tämän pelipaidat jalkapallo käyttöä ja pelaamista.”

Chelseassa on meneillään iso uudistus päävalmentaja Enzo Marescan johdolla. Neton monipuolisuus on iso plussa, sillä hänen harppaustaidot ja kyky päihittää puolustajat yksitellen tarjoavat vaihtoehtoja molemmilla laituilla. Maresca näkee hänet tärkeänä lisäyksenä intensiiviseen aikatauluun, ja hänen on käytettävä Chelsea pelipaidat.

Neto on yksi Chelsean uusista hankinnoista tänä kesänä. Joukkue sijoitti valtavan määrän rahaa Maresca-aikakaudella, ja Netosta tuli Stamford Bridgen 12. uusi kasvo. Bluesin kerrotaan käyttäneen siirtoikkunassa lähes 250 miljoonaa puntaa, mikä ylitti kaikki muut Valioliigan seurat.

Fanina toivon, että Chelsea voi saavuttaa parempia tuloksia uudella kaudella palauttaakseen 250 miljoonan punnan sijoituksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *