Bayern 5-2 Augsburg, sujuva nousu

Saksan Cupin toinen kierros kaudella 2022-23 aloitti tarkennuspelin, Bayern München pelasi vieraissa Augsburgia vastaan.

Ennen peliä Bundesliigassa toiseksi sijoittunut Bayern ohjasi Saksan Cupin toiselle kierrokselle, joka vieraili Augsburgissa, joka sijoittui Bundesliigassa ennen peliä 12. sijalle. Augsburg on Bayernin vihollinen tällä kaudella, koska Bayernin ainoa tappio kaikilla rintamilla tällä kaudella on Augsburgin ansiota, joten tämä kampanja on myös Bayernille kostotaistelua. pelipaidat jalkapallo

Ensimmäisellä puoliajalla Pedersonin maali auttoi Augsburgia siirtymään johtoon, ja sitten Choupo-Moting tasoitti tilanteen; toisella puoliajalla Kimmich teki maalin, Choupo-Moting teki maalin kahdesti ja Pamecano Oolong siivitti, Muciara ja Alfonso Davis tekivät maalin. voiton sinetöimiseksi. Lopulta Bayern pudotti Augsburgin vieraissa 5-2, ja lopulta Bayern voitti Augsburgin haluamallaan tavalla ja eteni menestyksekkäästi seuraavalle kierrokselle.

Augsburg on Bayernin vihollinen tällä kaudella, koska Bayernin ainoa tappio kaikilla rintamilla tällä kaudella on Augsburgin ansiota, joten tämä kampanja on myös Bayernille kostotaistelua.