Brasilia ja Venezuela pelasivat 1-1-tasapelin Etelä-Amerikan MM-alkulohkon ottelussa.

Neymar Brasilian pelipaita

Hiljattain pelattiin Etelä-Amerikan MM-alkulohko-ottelu, ja tällä kertaa vastakkain olivat mahtimaa Brasilia ja Venezuela. Joukkueet taistelivat eeppisen ottelun, jossa oli ylä- ja alamäkiä, kuten loukkaantumisia, mutta joka päättyi 1-1-tasapeliin.

Danilo Luiz da Silva jäi loukkaantumisen vuoksi pois ottelun ensimmäisellä puoliajalla, ja joukkueet taistelivat koko ottelun ajan, ja Brasilia ja Venezuela kävivät 1-1-tasapelissä kättä päälle, vaikka maaleja ei syntynytkään.

Ottelun ensimmäinen maali syntyi 50. minuutilla, kun Brasilia Pelipaidat esiintynyt Neymar lähetti kulmapotkun kohti keskikenttää, jossa Gabriel Paulista sai pallon harhautetulla pääpallolla ja laukoi maaliin, mikä toi Brasilialle tunnin mittaisen ottelun ensimmäisen maalin, 1-0, ja rikkoi hiljaisuuden. Toinen maali syntyi 85. minuutilla, kun venezuelalainen pelaaja siirsi pallon oikealta laidalta keskelle, ja boksissa ollut Bello teki räväkän sivuttaissyötön ja onnistuneen koukun, joka auttoi Venezuelan tasoittamaan alivoiman, ja joukkueet pääsivät 1-1-tasapeliin, eikä kumpikaan saanut maalia ottelun loppuminuuteilla, ja ottelu päättyi tasapeliin.

Itse asiassa numeron 10 pelipaidassa pelannut Neymar pääsi laukomaan maalia kohti jo kolmen minuutin avauserässä, mutta Venezuelan maalivahti onnistui torjumaan sen, joten etumatkaa ei pystytty rakentamaan heti alussa. Brasilia sai myös maalipaikan 70. minuutilla, mutta maali mitätöitiin, koska Neymar näytti toimivan paitsiossa, minkä vuoksi Brasilia menetti mahdollisuuden voittoon. Vaikka Brasilia on veteraanien voimajoukkue, mutta viime vuosina tulokset eivät ole ihanteellisia, ja etäisyyttä mestaruuteen on myös jonkin verran, toivon, että he voivat saada paremman suorituksen seuraavassa pelissä.

Itse asiassa fanit tämän pelin Brasilian suorituskyky on edelleen hyvin tyytymätön, loppujen lopuksi ovat tunnettuja ja voimakkaita tähtiä, mutta tulokset eivät pelaa voittaa, päinvastoin, ei panostanut liikaa Venezuelassa, mutta tasapeli sen kanssa, Brasilian etu alussa, mutta ei säilyttänyt lopullinen. Paljon kiitoksia lukemisesta, jos olet myös fani ja sattuu tarvitsemaan ostaa halpoja messi pelipaita, voit syöttää sivuilleni, täällä on monia halpoja pelipaitoja!