Liverpool käänsi AC Milanin, Sloter voitti ensimmäisen Mestarien liigan pelin

Mestarien liigan lohkovaiheen ensimmäisellä kierroksella uuden valmentajan Arne Sloterin johtama Liverpool peruutti ja voitti AC Milanin 3-1, mikä aloitti hyvän alun uudelle kaudelleen Mestarien liigan matkalle.

Vain 3 minuutin pelin jälkeen AC Milan pelipaidat pukeutunut Christian Pulisic mursi umpikujan Moratan syöttöllä ja meni isäntäjoukkueelle 1-0-johtoon. Pulisic murtautui rangaistusalueelle ja ampui matalalla, eikä Alissonilla ollut mitään keinoa pysäyttää häntä. Tämä salamamaali ei kuitenkaan häirinnyt Liverpoolin rytmiä. Lyhyen säädön jälkeen Liverpool otti vähitellen pelin hallintaansa.

23 minuutilla Trent Alexander-Arnold ampui vapaapotkun vasemmalta, Konate hyppäsi korkealle ja teki maalin puskulla, kirjoittaen tilanteeksi 1-1. Pelin edetessä Liverpoolin hyökkäys kiihtyi. 41. minuutilla vieraspaidat pukeutunut Liverpool käytti jälleen maalitilanteen hyväkseen. Kostas Tsimikas laukoi kulmapotkun, ja Van Dijk teki puskuja lähitolppaan auttaen joukkuetta ohittamaan maalin.

Toisella puoliajalla AC Milan yritti ryhmitellä uudelleen, mutta Liverpoolin puolustus oli vankka eikä antanut vastustajalle liikaa mahdollisuuksia. Ottelun 67. minuutilla Liverpool varmisti voiton. Gakpo teki läpimurron vasemmalta ja syötti pallon takaisin. Liverpool pelipaidat nro 8 pukeutunut Soboslai työnsi pallon rauhallisesti rangaistusalueellaan ja teki pelin kolmannen maalin tehden tilanteeksi 3-1.

Tämä voitto on rohkaisu Liverpoolille, joka koki juuri liigatappion. Aiemmin he hävisivät yllättäen Nottingham Forestille Valioliigassa, mikä sai joukkueen kantamaan tiettyjä epäilyksiä. Tämä voitto on hyvä alku Slotin Mestarien liigan matkalle. Kauden edetessä Liverpoolin on pysyttävä vakaana monen linjan toiminnassa ja jatkettava tämän positiivisen asenteen osoittamista varmistaakseen, että se säilyttää vahvan vauhdin seuraavissa Mestarien liigan peleissä.

Liverpoolin seuraava peli pelataan taas Valioliigassa Bournemouthin kotona, kun taas AC Milan kohtaa Inter Milanin Serie A:ssa. Tämä peli on lisännyt Liverpoolin luottamusta, ja joukkue odottaa saavuttavansa parempia tuloksia seuraavissa peleissä.