Manchester City voitti Bayernin 3-0 Mestarien liigan puolivälierien ensimmäisellä kierroksella

Manchester City isännöi 12. huhtikuuta Bayernia puolivälierien ensimmäisessä osaottelussa, ja se oli ensimmäinen kahdesta joukkueesta, jotka pääsivät puolivälieriin voittotaisteluun. Ottelun ensimmäisen maalin teki mies, joka oli epäonninen maalintekijä.

Ottelun ensimmäinen maali syntyi 26. minuutilla, kun numerolla 20 Manchester City pelipaita pelannut Bernardo Silva syötti pallon oikean laidan eteen, ja Rodri pääsi ohittamaan palloa sieppaamaan tulossa olleen Jamal Musialan, ennen kuin vetäytyi ja teki vasemmalla jalalla, korkealta sisäänheitosta, maalin 1-0. Inge Haaland siirsi pallon vasemmalta laidalta kohti keskustaa ja Bernardo Silva tuli takaa ja päästi pallon kotiin ja lisäsi johtoaseman 2-0:aan. Kolmas maali syntyi 76. minuutilla, kun John Stones ohjasi Cityn pelaajan kaukolaukauksen John Stonesin joukkuetoverille ja Alf Inge Haalandin Liukupotkun ansiosta pallo meni puhtaasti sisään ja Citylle 3-0. Ajan loppuessa City oli käytännössä sinetöinyt voiton ja oli yhdellä jalalla neljän parhaan joukossa. Bayernilla taas ei ollut juuri mitään mahdollisuuksia saada neljää maalia tuossa lyhyessä ajassa. Bayern ei tehnyt ottelun loppuun asti yhtään maalia.

Peli oli Cityn pelaajien näyteikkuna, pelipaidat jalkapallo Bernardo Silva ja Alf Inge Haaland olivat molemmat loistavia ja antoivat Citylle ison edun, ja sekin Alf Inge Haalandin ollessa loukkaantuneena, mutta City ei käyttänyt Alf Inge Haalandia liikaa ja sai vielä runsaasti lepoa? välttääkseen Loukkaantuminen paheni ja fanit voivat odottaa innolla Cityn seuraavaa peliä.