Manchester United voitti Nottingham Forestin 2-0 Valioliigassa

Huhtikuun 16. päivän iltana pelattiin Valioliigan 31. kierros. Manchester United isännöi Nottingham Forestia ja päätyi 2-0-voittoon Anthonyn ja Dalotin maalien ansiosta.

Pian ottelun alun jälkeen United aloitti vahvasti hyökkäyksen. He saivat useita vahvoja tilaisuuksia pelaajalta toiselle -pelaamisen kautta, mutta yhtäkään niistä ei kuitenkaan pystytty muuttamaan maaleiksi. Vasta 32. minuutilla Bernardo Silva Manchester United pelipaita antoi loistavan syötön ja Anthony Martial laukoi vasemmalta, mutta vastustajan maalivahti torjui, Anthony jatkoi laukausta ja se meni sisään, mikä vei Unitedin 1-0 johtoon.

United säilytti hyvän hallinnan ja hyökkäystempon koko loppupelin ajan. Nottingham Forest yritti myös useita vastahyökkäyksiä, mutta Unitedin puolustus pysäytti ne onnistuneesti. Toisella puoliajalla United jatkoi hyökkäystensä tehostamista, kun taas Nottingham Forest keskittyi enemmän puolustamiseen.

1. minuutilla Anthonyn nokkelan syötön käytti Dalot hyväkseen, joka laukoi hyvin osuneella laukauksella lisäten johtoa. Tämän jälkeen United tehosti hyökkäyksiään, mutta ei onnistunut enää maalinteossa. Ottelu päättyi lukemiin 2-0.

United on nyt sarjataulukossa toisena seitsemän pisteen päässä kolmantena olevasta Chelseasta. Nottingham Forest puolestaan on Championshipissä keskikastissa. jalkapallo peliasut lasten

Koko ottelun ajan koko Manchester Unitedin joukkue pelasi erittäin hyvin sekä puolustus- että hyökkäyssuuntaan ja pelasi täysillä. Vaikka Nottingham Forest hävisi ottelun, olen varma, että he jatkavat kovaa työtä ja taistelevat tulevissa otteluissa Mestareiden liigapaikasta.