Napoli häviää kotonaan AC Milanille, kun Ravenel Leopoldo tekee tuplapelin!

Napoli hävisi kotonaan AC Milanille 0-4 Serie A:n 28. kierroksella. Ravenelho teki ottelussa tuplan.

Ottelun ensimmäisen maalin teki ottelun 17. minuutilla AC Milan pelipaita numerolla 17 pelannut Ravenelho, ja voidaankin sanoa, että Ravenelho oli ottelun silmiinpistävin pelaaja, sillä hän ei ainoastaan tehnyt kahta maalia, vaan esiintyi hyvin koko ottelun ajan, laukoi kolme kertaa ja teki kaksi maalia. Ensimmäinen maali tuli myös, kun Brahim Diaz syötti pallon suoraan Ravenelleolle, joka laukoi helpolla laukauksella maaliin pilkulta. Toinen maali tuli ottelun 25. minuutilla, kun joukkuetoveri syötti pallon kaukaa ja Brahimdíaz otti rauhallisesti pallon vastaan boksilla, väisti maalivahdin ja palloa sieppaamaan tulleen Napolin pelaajan ja laukoi tarkalla laukauksella 2-0. Kolmas maali tuli ottelun 59. minuutilla, kun Ravenel Lleo laukoi upeasti yksinään väistäen useita henkilöitä ja sieppaamalla pallon koko matkan ja laukoi silti tarkasti ja antoi joukkueelle vankan maalin. Voitto oli joukkueelle vankka, sillä tässä vaiheessa AC Milanilla oli jo kolme maalia ja Napoli oli periaatteessa vaikeuksissa päästä kiinni, ellei AC Milan antanut heille mahdollisuutta. Viimeinen maali tuli 67. minuutilla, kun Alexis Salmakels otti pallon pois ympyrästä ja teki viimeisellä laukauksella maalin, joka toi AC Milanille 4-0 voiton.

Peli oli kiistatta AC Milanin soolonäytös, jonka kohokohta oli Ravenelleo,messi pelipaita joten jos et ole vielä nähnyt peliä livenä, niin etsi uusinta nähdäksesi sen.