Paris Saint-Germain voitti Juventuksen vieraissa 2-1

UEFA:n Mestarien liigan 2022–2023 lohkovaiheen H-lohkon kuudennessa kierroksella Torinossa, Italiassa, Paris Saint-Germain voitti Serie A Juventuksen 2-1 vierasjoukkueessa.

Ensimmäisellä puoliajalla Messi auttoi Mbappea maalinteossa, ja sitten Bonucci teki maalin; toisella puoliajalla Mbappe avusti Nuno Mendesiä voiton sinetöimiseksi. Paris Saint-Germain PSG pelipaita Lopulta Paris Saint-Germain voitti Juventuksen vieraissa 2-1.

Lohkovaiheen viiden ensimmäisen kierroksen jälkeen Paris Saint-Germain on vahvistettu etenevän, ja myös Juventus jäi karsintaottelusta väliin ennen aikataulua. Viimeisellä kierroksella Pariisin ja Benfican, joilla on samat pisteet, on kilpailtava lohkon kärjestä, ja Juventuksen on myös kilpailtava Maccabi Haifan kanssa Eurooppa-liigan karsinnasta. Tässä pelissä Neymar keräsi keltaisia ​​kortteja ja pelikiellon, Messi ja Mbappe tekivät yhteistyötä Paris-hyökkääjän kanssa.

Lopulta Pariisi voitti Juventuksen vieraissa 2-1.

Katsoitko tätä peliä? Näistä kahdesta jättiläisestä, mitä mieltä olette, kumpaa joukkuetta arvostatte enemmän, kommentoi alle, tarjoamme henkilökohtaisen pelipaidat jalkapallo räätälöinnin, tervetuloa tiedustelemaan!