Ranska on ensimmäinen joukkue, joka on edennyt MM-kisojen 16. joukkoon

Vuoden 2022 Qatarin MM-kisojen D-lohkoottelussa Ranskan joukkue voitti Tanskan joukkueen 2-1 Mbappén kahdella upealla maalilla Ranska Pelipaita 2022 nro 10. Ensimmäinen joukkue, joka eteni MM-kisojen 16. joukkoon.

Ottelun 61. minuutilla Teo Hernandez antoi keskityksen laidasta ja auttoi Mbappea työntämään maalin rangaistusalueella. 68. minuutilla Tanska sai kulmapotkun, Eriksson lähetti kulmapotkun, Josim Anderson nyökkäsi eteenpäin, ja Christensen jatkoi puskulla tasoittaakseen pelin. 86. minuutilla Griezmann ylitti Mbappen rangaistusalueen ulkopuolelta, ja jälkimmäinen seurasi ja teki kahdesti maalin. Lopulta Mbappen kahdella maalilla toisella puoliajalla Ranskan joukkue voitti Tanskan joukkueen 2:1 ja pääsi etuajassa lohkosta D. Puolustavasta mestarista tuli ensimmäinen joukkue, joka eteni Qatarin MM-kisojen pudotuspeliin. Katsomossa olevat fanit kannustivat maajoukkueeseensa pelipaidat jalkapallo.

Aiemmin Ranska ja Tanska ovat pelanneet toisiaan vastaan ​​6 kertaa suurissa kilpailuissa, mukaan lukien 3 kertaa Euroopan Cupissa ja MM-kisoissa. Euroopan Cupin lohkovaiheessa 1984 Ranska voitti Tanskan maalein 1-0. Vuoden 1992 Euroopan cupin lohkovaiheessa Ranska hävisi vastustajalleen 1-2. Ranska voitti vuoden 1998 MM-kisoissa 2-1 ja 2000 EM-kisoissa 3-0. Vuoden 2002 MM-kisoissa Tanska voitti Ranskan 2-0. Edellisen kerran joukkueet kohtasivat suuressa kilpailussa vuoden 2018 MM-kisojen lohkovaiheessa, joka päättyi 0-0-tasapeliin.

Oletko katsonut tätä peliä? Ranskan joukkueen Mbappe on loistavassa kunnossa, kahden peräkkäisen maalin tekeminen on todella hämmästyttävää.