Raskaat uutiset: Barca jyräsi Espanyolin ja voitti mestaruuden ennenaikaisesti!

La Liga -kampanja on vihdoin päättynyt Barcelonan upeaan 4-2-vierasvoittoon Espanyolista, jonka ansiosta Barcelona nappasi La Ligan mestaruuden neljä kierrosta etuajassa. Se oli Barcalle erittäin mielenkiintoinen hetki tämän voiton myötä. Se tarkoittaa myös sitä, että Barcan elpyminen on alkamassa.

Ottelun 10. minuutilla Balde murtautui vasemmalla laidalla läpiajoon ja yksi hahmo poimi tälle joukkueelle avainpisteet, numerolla 9 FC Barcelona pelipaita esiintyvä Levine puski keskeltä pienen boksin läpi laukauksen, potku, joka poimi joukkueelle ensimmäiset pisteet. 40. minuutilla Rafinha syötti oikealta vastahyökkäyksessä ja Levan laukoi vasemmalla jalalla keskeltä pientä boksiin. Tilanteella 3-0 Barca sinetöi voiton ja Levan olisi voinut tehdä kaksi maalia! Heti perään Conde laukoi oikealta laidalta pienen boksin edestä ja Barca otti onnistuneet neljä pistettä. Seuraavassa ottelussa espanjalainen Puardo haki yhden maalin ja Joselu lisäsi maalin pienen boksin oikealta puolelta onnistuneesti kahden maalin takaa-ajoasemaan, mutta se oli jo turhaa Barcalle, joka oli jo kahden maalin johdossa. Barça voitti lopulta Espanjan 4-2.

Tällä kertaa titteli oli Barcalle suuri syy juhlaan. Se oli ensimmäinen mestaruus sen jälkeen, kun Messi lähti Barcasta, ja seuran historian 27. mestaruus. Heti kun pilli soi, pelaajat ryntäsivät kentän keskelle ja liittyivät käsi kädessä piiriin hurraten toisiaan, ilo leimautui jokaisen pelaajan kasvoille.

Onnitelkaamme Barçaa voitosta ja keltaisesta pelipaidasta jälleen kerran valkokankaalla!

Onnitelkaamme Barçaa kunniasta ja onnitelkaamme valkokankaalla keltaiseen pelipaidat jalkapallo pukeutunutta hahmoa siitä, että hän on vihdoin voittanut jälleen mestaruuden!