Real Madrid huimassa vireessä! Kaataa Celtan 2-0!

La Ligan 30. kierros käynnistyi 23. huhtikuuta, kun Real Madrid isännöi Celtaa. Ja Real Madrid oli loistavassa vireessä, sillä se haki 2-0-voiton, kun taas Celta ei voinut muuta kuin jäädä ulos. Ottelun kohokohta oli Marco Asensio, joka teki maalin ja syötti Real Madridille!

Ottelun ensimmäinen maali syntyi 42. minuutilla, kun molemmat joukkueet olivat pelanneet siihen asti suhteellisen rauhallisesti. 42. minuutin maalin syöttäjänä toimi vasemmalla Vinicius Junior, joka syötti pallon Real Madrid pelipaita numerolla 11 pelanneelle Marco Asensiolle, joka laukoi puhtaasti kasvoihin ja teki 1-0. Maali oli kuitenkin vain yksi. Vinicius Junior oli jo juossut linjaa pitkin ja viimeinen syöttö oli äärimmäisempi, kun hän oli kuljettanut pallon maaliviivalle. Toinen maali tuli kuusi minuuttia ennen loppua, 48. minuutilla, kun Marco Asensio otti kulman oikealta laidalta, heitti kaukaa sisään, ja Éder Militão hyppäsi korkealle ilmaan ja ohjasi pallon maaliin ja teki 2-0 Real Madridille. Real Madrid puolestaan on pelannut erittäin hyvin, voittanut kaikki viime ottelunsa, ja sen moraali on korkealla, ja se on säilyttänyt korkean voittoprosenttinsa Celtaa vastaan.

Real Madrid on tällä hetkellä La Ligan sarjataulukossa toisena 20 voitolla, pelipaidat jalkapallo 5 tasapelillä ja 5 tappiolla, ja se on edelleen 8 pisteen päässä ykköspaikkaa pitävästä Barcelonasta. Odotan innolla heidän seuraavaa jännittävää esitystään ja toivon, että heidän hyvä forminsa voi jatkua.